Tilbud om gratis Skiteamtræning i Trysil uge 12, 2022

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Alpin, For Skiklubberne, Nyheder

Skiteamet er et træningstilbud til børn og unge fra 6 til 12 år, som har lyst til at “gå til ski” og være en del af en stor blandet børne-/unge gruppe, der har det at stå på ski som deres sport. Vores træningsture har forskellig fokus, men det overordnede mål er at de unge bliver alsidige skiløbere. Vi har en 50/50 fordeling ift. træning af grundlæggende ski tekniske færdigheder på pisten/freeskiing og port træning herunder slalom og storslalom. Der lægges meget vægt på de sociale aspekter og sammenholdet på skiteamet er unikt.

Vi håber at endnu flere børn og unge i Danmark har lyst til at “gå til ski” som andre går til fodbold og derfor tilbyder vi gratis heldagstræning med Skiteamet i Trysil i uge 12, 2022 (værdi 1500,-) til børn og unge fra 6 til 12 år, som kan køre sikkert på en rød piste og selv tage trækliften. I slutningen af ugen afholdes de Danske Forbundsmesterskaber i både Slalom og Storslalom – så vi slutter træningsugen af på bedste vis.

Har du allerede planlagt din skiferie i Trysil i uge 12, så kan du benytte dig at træningstilbuddet via din lokale skiklub der så sørger for at tilmelde dine børn til den fælles træning.

Der er også stadig ledige pladser på uge 12 turen, som er en fælles træningstur, hvor alle som er medlem af en Dansk skiklub kan få både ophold, Skiteam træning OG skiskole til resten af familien (3 timer hver formiddag) – ønsker du hele pakken, så tilmeld dig via enten Århus Skiklub eller Skiklubben Hareskov og book en samlet pakkerejse for hele familien.

Deadline er 28. januar 2022.

Kontakt informationer:

Skiklubben Hareskoven: Tine Pilgaard tip@hareski.dk – tlf. +45 27228176 (bedst efter 18.00), Hareskov Skiklub

Aarhus Skiklub: Betina Heron, bhh@niras.dk  – tlf. 60 40 04 91, Aarhus Skiklub

Download:

Gratis Skiteamtræning i Trysil uge 12 2022

Klubtiilmeldingsark til uge 12 2022