Træning og ernæring 

Kost og væske er vigtig for en atlet. De rigtige valg kan afkorte restitutionstiden, nedsætte risikoen for skader og forbeddre koncentrationen.

Team Danmark har udviklet en hjemmeside der hedder ” Sportsernæring”. Her kan du læse om ’Kost’, ’Væske’ og ’Kosttilskud

Spiseforstyrrelser på dagsordenen

Har I, i klubben, talt om, og er I opmærksomme på, at alle kan få en spiseforstyrrelse. Det gælder unge, gamle, tykke, tynde, piger, drenge osv.? Det er vigtigt, at man griber det rigtigt an. Har I et beredskab der kan hjælpe atleten?

Der er hjælp at hente hos DIF og Team Danmark. Læs mere om Sådan forebygger, opdager og behandler du en spiseforstyrrelse her På siden er der desuden link til et gratis online kursus, der henvender sig til trænere og forældre. Det er gratis at hente ’kurset’, men det kræver, at du opretter dig i systemet. Læs mere og tag kurset onlineDet eneste man skal gøre er at oprette en profil og logge på. Vælg DIF som klub.

DIF og Team Danmark har lavet en folder hvor du finder oplysninger om, hvordan du kan være med til at forebygge spiseforstyrrelser, opdage en negativ spiseadfærd tidligt, ligesom du finder information om behandlingsmuligheder, hvis spiseforstyrrelsen allerede er udviklet. Folderen er udarbejdet af læger, diætister og andre eksperter i spiseforstyrrelser. Hent folderen her

De officielle kostråd