Alpin

Alpint skiløb under Danmarks Skiforbund har mange ansigter. Du kan tage på ture med din klub, dyrke konkurrence skiløb – eller melde dig til Den Danske Skiskoles instruktørkurser – i Norge eller Østrig.

På konkurrence siden har de danske alpine skiløbere aldrig været bedre. Resultaterne udspringer af arbejdet i skiklubberne og et velstruktureret træningsforløb, hvor de bedste alpine løbere rekrutteres allerede i 10-12 års alderen. De bedste skiløbere fra skiklubberne kan blive udtaget til at deltage i træningerne under Alpin Kraftcenter Danmark. Træningen i Alpin Kraftcenter Danmark (AKD) foregår både i Danmark og på forskellige skiområder i Skandinavien og Europa

Den årlige alpine skitur er et vigtigt element i livet hos mange skiklubber. Her er klubliv og skiløb i centrum, og der er tradition for intensivt og lærerigt skiløb med klubbens egne danske instruktører.

Men måske går dine ambitioner mere i retning af at lære andre at stå på ski?

Hos Den Danske Skiskole, som er en del af Danmarks Skiforbund kan du tage en international uddannelse som skiinstruktør og skilærer. Uddannelsen er af høj kvalitet, og giver dig mulighed for at undervise i skiklubberne – eller på destinationer rundt omkring i Europa.