Struktur - freestyle

Freestyle ski og snowboard

Der er for Freestyle ski & snowbord ikke etableret Kraftcentere

Der er etableret et træningstilbud, åben for alle medlemmer af en skiklub under Danmarks Skiforbund på Copenhill. Træningen varetages af Københavns Skiklub, som støttes af Danmarks Skiforbund til dette specifikke projekt.

Der arbejdes målrettet med at få flere freestyle tilbud for ski og snowboard og herunder at have en fast træningsdag hver uge. I Københavns Skiklub har man valgt at freestyle snowboard og skiere træner sammen.

Freestyle er ikke ufarligt, så vi arbejder med en stille og rolig indføring i for det første at færdes i parken og dernæst at starte ud med tricks og hop.

Det er en forudsætning at du kan køre på ski eller snowboard inden du starter ud i parken. Du skal kunne komme sikkert ned af en rød pist. Et godt teknisk fundament hjælper dig til at blive en god freestyler.

Der trænes på CopenHill hver tirsdag kl. 18-20 hele året. På CopenHill arrangeres der også ca. én gang pr. måned Friday Night Freestyle, hvor der i session format holdes konkurrencer i rigtig god stemning.

Er der freestyle ski eller snowboard udøvere i klubben og er I interesseret i at vide mere om kraftcenteret, så kontakt Mikkel Melamies, Københavns Skiklub E-mail mmelamies@gmail.com