COVID-19 opdatering 31.03.2020

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Nyheder

Kære klub

På sit pressemøde i går aftes løftede Statsminister Mette Frederiksen sløret for, at der muligvis kan ske en gradvis genåbning af samfundet efter Påske.

Budskabet var, at det går den rigtige vej i Danmark. Smitten spredes langsommere, og presset på sundhedsvæsnet er ikke så stort som frygtet. Med andre ord: Strategien med at holde afstand virker!

Regeringen opfordrer til, at vi alle holder fast i myndighedernes anbefalinger, råd og restriktioner. De næste par uger bliver afgørende for, om regeringen gradvist kan begynde at åbne for samfundet efter påske.

Derfor fastholder DIF deres klare opfordring til at holde foreningsidrætsaktiviteter lukket – både indendørs og udendørs. Det er vigtigt, at vi i foreningsidrætten også holder fast og giver vores bidrag til, at vi forhåbentlig snart kan genåbne samfundet.

Hvis tallene fortsat er stabile om to uger, vil regeringen begynde gradvist at åbne for samfundet efter påske. Hvad det betyder helt konkret, ved vi ikke, men vi vil løbende følge udviklingen og give vores input og anbefalinger til jer for, så vidt angår idrætsområdet.

Danmarks Skiforbund henstiller der for til, at alle skiklubber stadig følger påbud og retningslinjer udstedt af både regeringen og kommunerne og fortsat holder klubhusene lukket for adgang samt anbefaler jeres medlemmer om ikke at samles i større grupper for at træne.