Danmarks Skiforbund > De officielle danmarksmesterskaber 2018 Ski & Snowboard

De officielle danmarksmesterskaber 2018 Ski & Snowboard

Location

Hafjell Alpincenter, Hundervegen 122, 2636 Øyer, Norge

Date & Time

april 8, 2018 - april 14, 2018 10:00 PM - 08:00 AM

Save event to calendar

DM “vender hjem”

I 1997 blev det allerførste officielle DM i snowboard afholdt i norske Hafjell, og vi er glade for i år at kunne ‘vende hjem’ til Hafjell og årets brag af en uge når de nye Danmarksmestre i slopestyle og bigair skal findes i uge 15.

De bedste oplevelser:
DM-ugen er ikke bare de officielle Danmarksmesterskaber i slopestyle og bigair for freeski og snowboard – det er en hel uge i norske Hafjell med masser hygge, uformelle sessions for alle, grillpølser i sneen, de bedste fester samt skiløb og snowboard i absolut topklasse.

Kig på: 
Selv hvis du ikke er til at flyve ud over hop og slide rails, så kan du også få rigeligt med action ved at se på DM-deltagerne, som holder et uhyggeligt højt niveau.

Hafjell:
Hafjell er en af Norge’s mest populære skidestinationer og skiområde har intet mindre en 3 snowparker – front yard, back yard og mainpark, så her er der udfordringer nok til alle.

Mainparken, hvor DM-konkurrancerne foregår, er blandt de bedste parker i Norge, og parkchefen Markus Elvebakken har lovet os en toptunet snowpark hver dag i hele DM-ugen.

Så riv en uge ud af kalenderen, og kom med til årets DM i Ski og Snowboard.

Tilmelding:
Du kan tilmelde dig DM rejsen ved at sende en mail til info@dmskisnowboard.dk

Husk at oplyse: navn, adresse, fødselsdato samt hvilken rejsepakke du vil bestille.

Oplys desuden hvilken konkurrancer du gerne vil deltage i, hvilken klub du er medlem af, om du står på ski eller snowboard og hvis du har særlige ønsker om hvem du gerne vil bo sammen med.

Herefter skal du overføre betaling for rejsen, samt evt. deltagergebyr til DM-konkurrencerne til vores konto:

reg.nr. 2105     konto nr. 4378 192 752 (husk at oplyse dit navn på betalingen).
Tilmeldingen er bindende!

TILMELDINGS- og BETALINGSFRIST SØNDAG D. 11. FEBRUAR 2018.

DM "vender hjem" I 1997 blev det allerførste officielle DM i snowboard afholdt i norske Hafjell, og vi er glade for i år at kunne 'vende hjem' til Hafjell og årets brag af en uge når de nye Danmarksmestre i slopestyle og bigair skal findes i uge 15. De bedste oplevelser: DM-ugen er ikke bare de officielle Danmarksmesterskaber...