“3 hurtige” m. Leonora Rønhede

Posted by: Nikolaj Vang
Category: Forside slider, Interview, Nyheder, Skiskydning, Skiskydning

I anden omgang af “3 hurtige” har vi sat den 17-årige skiskytte Leonora Rønhede i stævne. Leonora er født og opvokset i Holbæk, er medlem af Københavns Skiklub og har på trods af sin unge alder markeret sig på internationalt niveau i form af flotte præstationer under Youth Olympic Games 2024 i Gangwon og topplaceringer i Swe-Cup. Leonora tilbringer det meste af sin tid på skigymnasium i Torsby (Sverige), hvor hendes hverdag står på træning, skole, træning, konkurrence, træning, venner, træning, konkurrence og mere træning 😃

Hvordan er din sæson 23/24 gået?

“23/24 sæsonen har været min bedste sæson ind til videre. Jeg har konkurreret i Sverige, Sydkorea og Estland og har stillet op i 13 konkurrencer i alt.”

“Mit bedste resultat fik jeg i Sydkorea til Ungdoms-OL, hvor jeg kom på en 14. plads ud af 98 deltagende i distancekonkurrencen.”

“3 dage efter konkurrerede jeg i sprintkonkurrencen og kom på en 19. plads. Udover det har jeg kommet på en 3. plads til de svenske mesterskaber og en 2. plads i Swe-Cup.”

Hvad skal der ske hen over sommeren?

“I sommerferien kommer jeg hjem til Danmark, hvor jeg der skal tjenes penge til det kommende års sportslige satsning. Så mit fokus vil være på mit arbejde i Sommerland Sjælland, min træning og hygge med venner og familie.”  

Hvad ser du frem til i den kommende sæson 24/25?

“Jeg glæder mig till at udvikle mig og blive bedre og bedre til den sport jeg udøver.”

“Jeg elsker træning og jeg glæder mig enormt meget til de træningsoplevelser som ligger foran mig.”

“Efter sommerferien starter jeg i 3.g, så det bliver også spændende. Dog består min gymnasietid af 4 år, så jeg har stadig 2 år tilbage i Torsby! På det sportslige plan ser jeg frem til at konkurrere til Junior VM i Östersund, de klassiske Swe-Cup og svenske mesterskabskonkurrencer. Derudover skal jeg måske konkurrere i IBU-Cups, hvilket både er nyt og spændende for mig.”

 

Vi vil gerne takke Leonora for at have afsat tid til at tale med os midt i hendes travle program, og vi ønsker hende en dejlig sommer her i Danmark! Du kan følge Leonora på hendes Instagram-profil for flere opdateringer. Og husk at tjekke det første afsnit af “3 hurtige” med alpinskiløberen Christian Skov Jensen her.