Største Equinor International Junior Camp nogen sinde afholdt i norge

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Langrend, Nyheder

Sikke en lejr 🎉 215 langrendsløbere af næste generation, samlet fra 24 lande for at udveksle erfaringer, lære af hinanden og have det fantastisk 💪

Equinor International Junior Camp, der er arrangeret af det norske skiforbund, slog i år nye rekorder med hensyn til international deltagelse. Med 215 junioratleter og trænere fra 24 lande mødte de op til ugernes lejr. Fælles træningspas, konkurrencer og erfaringsudveksling var efter planen.

Helene Marie Fossesholm Johannes Høsflot Klæbo og Lucas Chanavat topstjerner fra langrends-VM var med på lejren og delte deres erfaringer og råd med næste generations skiløbere. “Vi er opsatte på at udvikle langrend. At dele vores viden, erfaring og træningsmetoder med de unge løbere fra hele verden er utrolig sjovt. Det er et godt tegn for langrend, at så mange nationer deltog i samling i år,« fastslog eliteskiløberne.

Deltagende lande:
Andorra, Armenien, Australien, Canada, Kroatien, Tjekkiet, Danmark, Estland, Finland, Frankrig, Italien, Japan, Letland, Norge, Polen, Slovenien, Slovakiet, Spanien, Sverige, Tyrkiet, Storbritannien, USA og Østrig.

Læs mere her (engelsk artikel)