Lutter glade ansigter på langrend stadionet til dagens lange distance for de yngste løbere

Posted by: Kenneth Bøggild
Category: Generel info, Langrend, Nyheder

Mest de voksne havde hviledag, var der ikke meget hvile for de yngste, da dagens konkurrencer for de små stod på den langedistance, langrend sportens konge disciplin, uanset alder.

Løberne blev mødt af endnu en kold dag, men let sne fra oven. Sporene var igen løse, hvad stillede ekstra store krav til de unges atleters teknisk kunden.

Kamp om sporene i den tætte massestart

 

Dagens konkurrencer blev afviklet som massestart, så der var kamp om sporene fra starten og der blev kæmpet intens hele ruten rundt.

De yngste af løberne blev kompetent guidet rundt på ruten af gårsdagens bronzemedalje vinder Anne Rye Madsen, som fungerede som hare og guide, for de mindste løbere.

 

Løberne passerede stadionet flere gange, og blev speaket frem i sporet af Caroline Rye Carlsen, en snart legende i speakertårnet.

Efter at de mindste havde afgjort kampen om podieplaceringerne, og de efterfølgende pladser, var det tid for den organiserende træning. Her var det også dagen hvor de nyuddannede trænere havde ansvaret for dagens ungdomstræning.

 

Fredag er det tid for den altid spændende team sprint, hvor der i flere af skiklubberne har været arbejdet på at sætte de stærkeste hold. Konkurrencerne fortsætter til lørdag, hvor det er de voksne som skal ud på den lange distance.

Se alle resultater fra dagens langedistance her (lang børn)…

Se billeder fra dagens konkurrencer her