Invitation til åben rulleskitræning i forbindelse med Nordisk Rulleski Camp 2019 (København)

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: For Skiklubberne, Nyheder

Invitation til åben rulleskitræning i forbindelse med Nordisk Rulleski Camp 2019 (København)

Københavns Skiklub er vært ved en stor nordisk ungdoms- rulleskicamp med deltagere fra Norge, Sverige og Danmark. Campen finder sted i København i dagene 1-4 juli 2019.

I forbindelse med campen vil der tirsdag den 2. juli være åben træning/ tur for voksne rulleskiløbere, med efterfølgende spisning og hygge. Træningen vil være for løbere fra både Norge, Sverige og Danmark, således at det er muligt at udveksle noget erfaring. Måske et smøretip!

Træningen vil tage udgangspunkt fra Christianshavns Voldgade, Christianshavns legeplads, turen er planlagt til at tage jer en tur rundt på Amager, med lidt historiefortælling undervejs. Der vil derfor undervejs være små stop ved nogle seværdigheder eller naturoplevelser. Turen er en kombination af natur, kultur, kom-hinanden-ved og træningstur. Så vidt det er muligt vil turen foregå på stier. Hjelm er påbudt.

Der er turstart kl. 17:30, forventer en tur på ca. 2 timer

Turen vil foregå på klassisk stil med en inddeling 2 niveauer og længder. Turene er planlagt til henholdsvis 10-15 km og ca 20 km. Der vil blive serveret drikkelse undervejs.

Efter en god træning vil der blive serveret en grillbuffet med drikkevarer på Christianshavns legeplads.

Prisen for træningen og grill er 200 kr (dkkr).

Tilmelding: send en mail til mabrchr@hotmail.com med navn, telefon nummer, klub og hvilken længde tur du ønsker at deltage i, senest d.20/6.

Betaling, Mobile Pay nummer 42710671, skriv navn ved betaling, eller for gæster fra Norge og Sverige sammen med betaling for børnenes camp.

Tilmeldingen er bindende. Spørgsmål rettes til mail: Mabrchr@hotmail.com eller mobil +4542710671

Med mange hilsner

Københavns skiklub