FIS Cross-Country Junior World Ski Championships, Planica, Slovenien 2024

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Konkurrence, Langrend, Nyheder

FIS Cross-Country, FIS Junior World Ski Championships, Planica, Slovenien 2024 starter den 5. februar og slutter den 11. februar

Danmark stiller med et hold på 3 atleter:

Emil Kristensen, HSOK Skiklub
Eske Rønnau, Københavns Skiklub
Magnus Tobiassen, Aarhus Skiklub

Alle stiller op i konkurrencerne:

05.02.2024 – Men’s SP 1.2 km F Qual
07.02.2024 – Men’s 20 km F Massstart
09.02.2024 – Men’s 10 km C

I kan følge dem via FIS Appen som kan downloades  Apple`s Appstore eller Google`s Playstore 

Magnus Tobiassen:

Jeg er 19 år gammel og bor for øjeblikket i Kongsberg i Norge. Jeg er medlem af Århus Skiklub og træner i Team Konnerud, hvor vi er over 20 ældre junior/senior, der træner for at blive så gode som muligt. Jeg har et godt samarbejde med min træner, Lage Sofienlund.

Mit største mål i år er at hæve mit niveau igen, efter en tung sæson sidste år med større fokus på skole. Jeg glæder mig til at repræsentere Danmark til junior VM i Planica, hvor jeg virkelig får testet mig mod verdens junior elite. Jeg er meget bevidst om kvaliteten i den træning, jeg gennemfører, og jeg tror på at jeg over tid vil udvikle stærkere skievner og fysisk form, så jeg kan repræsentere og præstere godt for Danmark ved kommende senior VM og OL.

Eske Rønnau:

Jeg er 19 år gammel, født og opvokset i Danmark. Og flyttede til Aspen, Colorado for 10 år siden, hvor jeg har repræsenteret Aspen Valley Ski Club frem til min dimission fra Aspen High School sidste år. Jeg studerer nu på Bates College i Maine, hvor jeg blev rekrutteret til deres Division 1 langrendshold. Som Freshman på teamet og i denne sæson er jeg holdets højest scorende skiløber i den landsdækkende NCAA (National Collegiate Athletic Assosiation). Eske er på nuværende tidspunkt på Pre Camp med det Amerikanske Ungdomslandshold i Toblach, Dolomitterne som forberedelse til World Juniors i Planica, Slovenien.

Emil Kristensen:

Jeg hedder Emil Kristensen, jeg er 19 år gammel, og er for nyligt flyttet hjemmefra fra Helsingør til Oslo. Jeg er medlem af HSOK og Oslo klubben Njård, som jeg træner med til hverdag. Når jeg ikke går på ski, så arbejder jeg i Oslo Sportslager, for at finansiere min langrendssatsning. Jeg er på vej tilbage efter et par dårlige sæsoner, og jeg går hårdt efter at komme op på et niveau hvor jeg kan realisere mine drømme om at repræsentere Danmark i VM og OL.

For yderlig information kontakt:
Anne Rygaard Kenneth Bøggild
Telefon: +47 92655933 Telefon: +4525344050
E-mail: anne@spinonas.no E-mail: kb@skiforbund.dk