COVID-19 opdatering – opstart af skisæsonen i udlandet

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Nyheder

COVID-19 opdatering – opstart af skisæsonen i udlandet

Skisæsonen er ved at begynde og dermed også ture til udlandet. Vi holder løbende øje med situationen og hvilke indrejserestriktioner de forskellige lande indfører.

Norge
Norge har i dag den 26. november 2021 indført nye indrejserestriktioner. Alle over 16 år skal registrere sin indrejse og kan man ikke fremvise et gyldigt coronapas der viser, at man er færdigvaccineret eller har haft COVID-19 indenfor de seneste 6 måneder skal man vise en negativ Corona test der max er 24 timer gammel samt man skal i 10 dages karantæne.

Link til registrering https://reg.entrynorway.no/

Du finder mere information her
https://www.visitnorway.dk/planlag-din-tur/coronavirus/
https://www.regjeringen.no/no/aktuelt/nye-tiltak-ved-innreise-til-norge/id2888683/

Østrig
Østrig har indført lockdown indtil 13./12, hvor det ikke er muligt at rejse til Østrig som turist. Efter den 13/12 vil det være 2-G-reglen (vaccineret/tidligere smittet) som vil være gældende.

Efter den 13./12 åbner skisæsonen for alle der er fuldt vaccineret eller har været smitte med COVID-19. Børn under 12 år er fritaget kravet om fremlæggelse af noget bevis. Coronapasset er kun gyldigt i 9 måneder fra man er fuldt vaccineret. Er man Vaccineret med Johnson og Johnson skal man efter den 3.1.2022 have en booster vaccination før at corona passet er gyldigt.

Det er obligatorisk at bære Det er obligatorisk at bære en FFP-2-maske i handel og i skiliften.

Der vil fra Østrigs side blive gjort meget for at kunne holde skisportsstederne åbne hele sæsonen

Læs mere her https://www.austria.info/dk/coronavirus-og-rejser-i-oestrig