1. træningsweekend med John Max Ertner overstået

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: For Skiklubberne, Generel info, Langrend, Nyheder, Rulleski

Så fik vi afviklet første weekendsamling med John Max Ertner på Rudegaard Stadion i Holte og Idrættens Hus, Brødnby i samarbejde med Vasa fonden.
Om lørdagen den 8. september var målgruppen løbere, som planlægger at stille op i løb som Vasa, Birkebeineren og Marciallonga.

18 ivrige rulleskiløbere var samlet, og dagen startede med træning på strømpesokker i grundposition til stagning, padling, diagonal stil osv.

Dagen fortsatte med træning i modbakke med forskellig stejlhed, lige vej og svagt nedad med masser af video feedback og tips fra John omkring træning og øvelser. Næste samlinger for “langløbere” er 6. oktober igen i Holte og to gange i Torsby hhv. 2.-4 november og 30. november til 2. december.

Om søndagen den 9. september blev det ungdommens tur til at arbejde med langrends- og rulleski teknik med John Max Ertner.

Træningen foregik ved Idrættens Hus i Brøndby og formiddagen stod på træning i klassisk stil, mens eftermiddagen blev trænet skøjteteknik.

For nogen af deltagerne var det anden gang, de mødte John, da samlingen i dag var den anden af de 5 samlinger, der er planlagt fra august til december med John Max Ertner i samarbejde med Vasa fonden.

Humøret og gå-på-modet var højt og alle deltagerne har et stort ønske om at gøre endnu mere ud af deres idræt, det får de mulighed for i oktober igen ved Idrættens Hus og igen i november og december på lidt længere samlinger i Torsby.