Vestcup 2018 8. afdeling i Rold Skov/Arden

Location

Himmerlandsgade 59, 9560 Hadsund

Date & Time

september 2, 2018 - september 2, 2018 11:00 AM - 02:00 PM

Save event to calendar

8. afdeling af Vestcuppen afholdes i Rold Skov/Arden søndag den 2. september med start kl. 11.00. Løbet afvikles som et 3 timers løb.

Vestcuppens langdistance i Rold.

Startsted: På Aspvej, ved den nordlige ende af Madum sø.

Starttidspunkt: Søndag d. 2. september, kl 11.00 – Briefing ved start, 15 min. Før start.

Parkering: mulighed for parkering på skovens parkeringspladser tæt på start.

Ruten: Der løbes på Aspvej mellem Skørpingvej og Møldrupvej. En ud/hjem-rute på 3,25 km… således løbes 6,5 km pr. runde. En lille småkupperet skovvej der bugter sig langs med søen og med lidt åbne marker i den ene ende ved Skørpingvej. Lidt ældre asfalt med enkelte revner og småreparationer, men ganske udmærket til rulleskiløb. En del temposkift pga. småbakker og småsving – næsten som en rigtig skiløjpe – men ikke de store tekniske udfordringer i form af skarpe sving og hurtige nedkørsler – bortset fra 180-gradersvending om en kegle, i begge ender af ruten. Start/mål ligger midt på ruten og en runde går således fra start til vendepunkt ved skørpingvej, retur forbi start/mål og videre til vendepunkt ved Møldrupvej og tilbage til start/mål – der tælles ikke halve runder.

Distance: Der køres så mange omgange man kan nå/har lyst til, på 3 timer. Løbet slutter således kl. 14 – og antallet af afsluttede runder tæller først i.f.h.t. Placering… – dernæst tiden.

Deltagergebyr og tilmelding: 25,- kr. på www.vestcup.dk – eftertilmelding er muligt på dagen.
Der løbes efter vest-cup reglerne (www.vestcup.dk) – alle typer af hjul, rulleski, inliners m.m. er tilladt.
Deltagelse sker på eget ansvar og færdselsloven skal overholdes, da ruten ikke er afspærret for øvrig trafik. Vær især agtpågivende ved overhalinger, modkørende og vending om keglerne i enderne af ruten. Der vil ikke være vejvisere på ruten.

Der vil være frugt og drikke i start/mål-området, som passeres 2 gange pr. runde. Rold skov skiklub vil være vært for et lille traktement, efter løbet (baseret på antallet af forhåndstilmeldte!).

Bad og omklædning, samt toilet: Skov og sø står til fri afbenyttelse… 😊

Vel mødt, til en hyggelig eftermiddag.
Rold skov skiklub v. Mikael 30237179

Tilmeldingen til Vestcup skal ske her.

Læs reglerne for Vestcup her…

8. afdeling af Vestcuppen afholdes i Rold Skov/Arden søndag den 2. september med start kl. 11.00. Løbet afvikles som et 3 timers løb. Vestcuppens langdistance i Rold. Startsted: På Aspvej, ved den nordlige ende af Madum sø. Starttidspunkt: Søndag d. 2. september, kl 11.00 – Briefing ved start, 15 min. Før start. Parkering: mulighed for…