AFLYST FIS World Snow Day 2020 på Vallåsen

Location

Vallåsen Skiresort Yllevad 154, 312 98 Våxtorp, Sverige

Date & Time

januar 19, 2020 - januar 19, 2020

På grund af manglende sne er World Snow Day på Vallåsen aflyst.

Om World Snow Day

FIS World Snow Day er en årlig tilbagevende begivenhed, der oprettet af det internationale skiforbund (FIS), for gøre en ekstra indsats for, at endnu flere børn og unge i alderen 4-14 år får en fantastisk dag på ski og bliver fascineret af skisporten. I 2018 arrangeres der mere end 500 events i 39 lande.

FIS World Snow Day på Vallåsen søndag den 19. januar arrangeres i fællesskab af Danmarks Skiforbund, Skiklub Hareskoven og Vallåsen/Branäs Gruppen samt med instruktører fra andre skiklubber på Sjælland.

Det er andet år i træk, der afvikles en gratis dag på ski for børn, på Vallåsen i Sydsverige, kun 1,5 times kørsel fra København, og efter sidste års succes med mange deltagende børn gælder vi os til at gentage FIS World Snow Day.

Denne fantastiske dag, som åbner en helt ny verden for børn og unge med skiløb og snowboard, indeholder skileje, undervisning og liftkort for alle børn og unge fra 4 til 15 år, og på Vallåsen er det hele gratis for deltagerne i denne aldersgruppe. Voksne (16+) kan også deltage på dagen med mulighed for tilkøb af liftkort og skileje, hvilket sker ved fælles tilmelding på vores medlemsportal. Det vil også være muligt for alle deltagere, at tilkøbe transport med bus.

Vallåsen har en lang tradition for danske skigæster, hvor nogle står på ski for første gang, og andre deltager f.eks. hver fredag aften på Skiklubben Hareskovs ”Aftenski på Vallåsen” med alminelig tekniktræning, porttræning, freestyle eller snowboard.

 

Tilmelding:

Arrangementet er åbent for alle, og du kan gå direkt til tilmeldings- og betalingssystemet ved at benytte følgende link (lukker onsdag den 16/1):

Genvej til tilmelding på medlemsportalen

Følgende er dog gældende for deltagelse på FIS World Snow Day:

  • Er du ikke medlem af Skiklubben Hareskov skal du oprette en gæstekonto under fanen Indmeldelse, hvor der for voksne (18+) opkræves et oprettelsesgebyr på 75 kr. (*eksterne instruktører se nederst på siden).
  • Herefter kan du logge ind på medlemsportalen medlem.hareski.dk, og gennemfører tilmeldingen med samme metode som almindelige medlemmer, inklusiv både gratis tilmelding og tilkøb for voksne og eventuel tilkøb af transport med bus.
    Vil du opleve et typisk klubarrangement fra start til slut kan det anbefales at vælge transporten med fælles busser til Vallåsen, som tilkøb, hvilket giver en god start på arrangementet og sikre optimal information på dagen.
  • Har du prøvet skiløb før og ønsker at prøve kræfter med freestyle kan du vælge twintip ski, men alle andre skal vælge almindelige ski til dagen.

God fornøjelse med tilmeldingen (der er et maksimum af 250 gratis billetter). Spørgsmål rettes til info@hareski.dk

Læs mere her 

 

 

På grund af manglende sne er World Snow Day på Vallåsen aflyst. Om World Snow Day FIS World Snow Day er en årlig tilbagevende begivenhed, der oprettet af det internationale skiforbund (FIS), for gøre en ekstra indsats for, at endnu flere børn og unge i alderen 4-14 år får en fantastisk dag på ski og...