DM langrend 2022

Location

Nässjö og Eksjö i sydsverige

Date & Time

februar 2, 2022 - februar 6, 2022

DM 2022 – Erstatnings DM i sydsverige i Nässjö

fter nogle hektiske dage efter aflysningen af DM ugen på Kvitåvatn, kan vi nu præsentere, synes vi selv, et virkelig lækkert program for DM langrend og Skiskydning i Sverige fra den 2-5/2- 2022.

Tilmeldingen er åben via den grønne knap til højre, så skynd dig at tilmelde dig, så vi kan lave et brag af et mesterskab, der giver genlyd i hele Skåne, Halland og Blekinge !

Eller via dette link https://my.raceresult.com/190826/

Læs invitation og instruktion her: DM langrend 2022 invitation, program og instruktion

Løjpermeldingerne er supergode nu, og der er spået frost hele næste uge.
Alle tidligere tilmeldte får refunderet sit start-gebyr pånær et administrationsgebyr. Mere info herom følger. Du bedes ikke skrive til stævneledelsen herom. Der er pt. rigeligt at se til.
ALLE skal tilmelde sig DM Langrend i Sverige på en ny tilmelding. DET GÆLDER OGSÅ DIG/JER som er tilmeldt det tidligere DM i Norge.
Ny tilmelding sker på: https://my.raceresult.com/190826/registration

DM langrend på Kvitåvatn 2022 må desværre aflyses på grund af snemangel.
Vi har dog ikke helt opgivet at gennemføre DM konkurrencer i år og arbejder derfor på at lave et kombineret DM langrend og uofficielt DM i Skiskydning i Nässjö i Sverige (3 timer fra københavn) fra den 2- 6/2.

Vi har til gængæld fået muligheden for at afvikle et DM i sydsverige i Nässjö som har lysløjpe med kunstsne til både langrend og skiskydning.

Programmet ser således ud (med forbehold for ændringer !)
Onsdag d. 2 februar i Nässjö:
– Kl. 13.00 – 16.00 Prøv skiskydning
– Kl. 17.00 – 20.00 Sprint fri-stil på en kort intens sjov runde.
Torsdag d. 3. februar i Nässjö:
– Kl. 10.00- 13.00 Parstafet på samme runde som sprinten.
Klassisk/Fri stil.
– Kl. 13.30 – 15.00 uofficielt DM skiskydning, Supersprint (kun skiskytter
med våbentilladelse kan deltage. )
– Kl. 15.30 – 17.30 Prøv skiskydning
Fredag d. 4 februar i Eksjö
(20min i bil fra Nässjö) – kortdistance, individuel start, klassisk-stil på en 3,4km rundstrækning med gode brede løjper, Distancer følger i instruktionen i morgen. (3,4- 10 km afhængig af klasse)
Lørdag d. 5. februar i Eksjö
(20min i bil fra Nässjö) – jagsstart, fri stil – på samme løjpe som kordistance (3,4- 15 km afhængig af klasse)
Søndag 6. februar i Nässjö
afvikles Lövhultloppet på Nässjö på 42 km, som man evt kan deltage i, men det er ikke en del af DM konkurrencerne. Det er vasa-seedningsløb i Nässjö, planlagt på en 1,5km rundstrækning.

Der er ydermere mulighed for at træne på en 9 km løjpe i Lansbro, også 20 min fra Nässjö.
De danske skiskytter og 25 grønlændere har allerede meldt deres ankomst, samt en god håndfuld fra Sjælland. Vi håber på at der også er mange jyder og fynboer, der vil komme.

Der er ca. 3 timers kørsel fra Göteborg og 3,5 timer fra København ad motorveje eller store veje. Der går tog fra København H mindst hver 2. time direkte til både Nässjö og Eksjö med en rejsetid på 3,5 timer, så det er meget nemt at komme dertil.

Mange hilsner
En genoplivet Stævnekomite

 

 

DM 2022 – Erstatnings DM i sydsverige i Nässjö fter nogle hektiske dage efter aflysningen af DM ugen på Kvitåvatn, kan vi nu præsentere, synes vi selv, et virkelig lækkert program for DM langrend og Skiskydning i Sverige fra den 2-5/2- 2022. Tilmeldingen er åben via den grønne knap til højre, så skynd dig at…