Freestylecamp i Folgefonna, uge 28

Location

Folgefonna

Date & Time

juli 9, 2018 - juli 15, 2018

Skiklubben Hareskov og Københavns Skiklub inviterer alle freestyle ski og snowboard entusiaster på en seriøs træningscamp nu til sommer i uge 28.

Det bliver en fantastisk sommeroplevelse i norske Folgefonna, hvor klubberne stiller med nogle af de bedste danske freestyle coaches både på ski og snowboard, der vil løfte deltagerne til næste freestyleniveau. Blandt trænerne ses den nytiltrådte talent- og landsholds ansvarlige Frederik Højgaard, samt Anders Hovgaard og Alexander Tyron. På Snowboard vil bl.a. Lasse Lehwald coache.

Den fulde sommerpakke

Hver formiddag er der coaching på hold inddelt i niveau og efter frokost giver vi den gas med alt hvad vi har lært. Et par eftermiddage laver vi sjove sessions. Turen starter allerede i København når vi med bus drager afsted mod nord. Hele 7 skidage og overnatning med fuld pension venter.

Alt sammen til en pris på 4.900 kr. Turen er åben for alle uanset om man er medlem af en af de to skiklubber.

Læs mere her.

 

Skiklubben Hareskov og Københavns Skiklub inviterer alle freestyle ski og snowboard entusiaster på en seriøs træningscamp nu til sommer i uge 28. Det bliver en fantastisk sommeroplevelse i norske Folgefonna, hvor klubberne stiller med nogle af de bedste danske freestyle coaches både på ski og snowboard, der vil løfte deltagerne til næste freestyleniveau. Blandt trænerne…