D I N C A M P U G E 29

 

 

 

 

 

 

 

 

Har du endnu ikke tilmeldt dig Din Camp uge 29, men du vil gerne have en fed og lærerig sommerferie i Tignes? – Så kan du heldigvis nå det endnu!

Din Bike Camp
Er for dig, som drømmer om at køre downhill mountainbike i en hel uge, i en uendelighed af trails. Glæd dig til at udvikle dig helt vildt, blæse ud over hop og fræse rundt sammen med andre mountainbikeentusiaster og Danmarks bedste downhill mountainbiker, Gregers Pedersen

Din Snow Camp
Er for dig, som elsker sommer og vinter i en og samme uge og brænder for at blive bedre på freestyleski- eller snowboard. Glæd dig til at udvikle dit niveau i snowparken og få den sjoveste og mest lærerige uge sammen med Danmarksmestrene i ski og snowboard.

Din Combi Camp
Er for dig, som ikke kan få nok af ekstremsport. Vælg downhill mountainbike som supplement og få to eftermiddage med undervisning i downhill mountainbike udover de fem dages undervisning i snowparken.

 

Niveaukrav
Alle kan deltage uanset om man er begynder, øvet eller ekspert! Så længe man kan køre ned af en rød piste i et godt tempo og man kan cykel på en cykel, så kan man komme med på Din Camp!

Udover undervisningen vil der være et hav af sjove eftermiddagsaktiviteter nede i dalen, i det dejlige sommervejr!

Afrejse fra Danmark er den 13. juli kl. 17, og hjemkomst 22. juli om eftermiddagen.

Drømmer du om en action packed sommerferie, så er det bare om at tilmelde dig. Det bliver en uge som du ikke vil komme til at fortryde!

Læs meget mere om indhold, pris og tilmelding HER
Se Din Camp Facebook event HER

Tag med og vær den i vennekredsen der har haft den sjoveste og mest lærerige sommerferie!

Vi glæder os til at coache dig!!!
Playground SNOW

                Har du endnu ikke tilmeldt dig Din Camp uge 29, men du vil gerne have en fed og lærerig sommerferie i Tignes? – Så kan du heldigvis nå det endnu! Din Bike Camp Er for dig, som drømmer om at køre downhill mountainbike i en hel uge, i en…