Birkebeinerrennet – for 20. år i træk! – med Holte ski

Location

Hovdmoen, 2450 Rena, Norge

Date & Time

marts 16, 2019 - marts 16, 2019

Birkebeinerrennet lørdag den 16. marts 2019

Birkebeinerrennet er for dig, der har lyst til udfordringer i fjeldet – 54 km i kuperet fjeldterræn fra Rena i Østerdalen til Lillehammer i Gudbrandsdalen. Løbet går i klassisk stil, og man starter i puljer efter præstation i tidligere års løb/seedningsløb, dvs. med behagelig løbsafvikling uden ”flaskehalse”. En specialitet for løbet er, at deltagerne skal løbe med rygsæk, som skal veje mindst 3,5 kg. Læs mere om løbet på www.birkebeiner.no

Denne fælles tur arrangeret af Holte Ski omfatter transport og overnatning med morgenmad i Rena, samt overnatning efter løbet på Nordseter. Søndagen kan du dermed bruge til endnu en tur i dejlige norske løjper, inden vi hen på eftermiddagen kører mod Gardermoen.
Pris for startkontingent og overnatning med morgenmad i Rena (udlagte madrasser på skole eller lign.) er nkr. 1.350,00 + 399,00. Unge fra 16 til 24 år kun nkr. 1.000,00 + 399,00.

1) Du skal selv tilmelde dig løbet og overnatning via www.birkebeiner.no
Danskere og andre udlændinge, som ikke er bosat i Norge, kan regne med at kunne tilmelde sig helt frem til kort før løbet, men hvis du er sikker på, at du vil med til Birken 2019 med denne fællesrejse, så tilmeld dig hellere snarest.

Betaling af startgebyr m.v. sker ved tilmeldingen (Visa-kort e.l.)
Du skal markere for afhentning af startnummer og overnatning i Rena. Overnatningssted: Vælg ”Tømmerbygningen HIH”.
Du skal som udlænding IKKE have norsk engangslicens.

2) Transporten foregår med fly, Kastrup – Oslo/Gardermoen og norsk bus.
Du skal selv bestille og betale flybillet hos Norwegian, afrejse fredag den 15. marts kl. 9.15 og hjemrejse søndag den 17. marts kl. 19.40. Prisen er pt. dkr. 1217,00 t/r – incl. bagage, uden ski. Eller hos SAS med afrejse kl. 9.00 og hjemrejse kl. 19.55, pris her i dag kun 787,00.
Eller på anden vis med ankomst til Gardermoen senest fredag kl. 10.30.
Der vil helt sikkert også komme lavere Norwegian-priser på disse flybilletter – så følg med på hjemmesiderne – suppleret med tips herfra.
Bestilling af og betaling for skitransporten sker senere via nettet – efter at man i smågrupper har aftalt sammenpakning af skiene.

3) Betaling for andel i norsk bus samt overnatning til søndag opkræves senere.
Vi forventer en pris i omegnen af dkr. 1.100,00. NB: Begrænset antal pladser.
Tilmeld dig denne del af turen ved snarest at sende mig en ved mail med oplysning om:
Navn / Birken id /klub / mobilnummer.

Birkebeinerrennet tilbagebetaler IKKE startgebyr mm. ved sygdom, men vi forsøger gerne at videresælge dit startnummer, hvis uheldet skulle være ude.
Evt. afbestillingsforsikring tegner du selv.
Turen arrangeres for medlemmer af alle skiklubber under Danmarks Skiforbund.

Hilsen
Holte Ski – Langrendsudvalget
Bjarne W. Rasmussen
Tlf. 3887 8774 eller mobil 2374 8774.
E-mail: bjarne.w.rasmussen@webspeed.dk

 

Birkebeinerrennet lørdag den 16. marts 2019 Birkebeinerrennet er for dig, der har lyst til udfordringer i fjeldet - 54 km i kuperet fjeldterræn fra Rena i Østerdalen til Lillehammer i Gudbrandsdalen. Løbet går i klassisk stil, og man starter i puljer efter præstation i tidligere års løb/seedningsløb, dvs. med behagelig løbsafvikling uden ”flaskehalse”. En specialitet...