DM i Rulleski kort 2024

Den 15. juni startede en spændende weekend i Svendborg med DM i rulleski. En våd, kold og intens konkurrence ventede deltagerne.  Lørdag den 15. juni gik starten til DM i rulleski kort 2024 i Svendborg. Det blev en våd, kold og intens konkurrence for deltagerne, der måtte kæmpe sig i mål trods regn og blæst….

juli 2, 2024
View the Post

Danmarks Skiforbunds sekretariat holder sommerferie lukket 1. juli – 1. august 2024

Sekretariatet holder sommerferie lukket i juli måned. For tilmelding til FIS løb henover sommeren kan dette ske via mail til tilmeldfis@skiforbund.dk For øvrig evt. akut kontakt til sekretariatets medarbejdere, kan dette ske via kontaktinformationen på skiforbundets hjemmeside. Sekretariatet ønsker alle en god sommer:-)  

juni 26, 2024
View the Post

Danmarks Skiforbunds aftale med DIF om nationale OL 2026 udtagelseskriterier for alpint

Danmarks Skiforbunds aftale om nationale kvalifikations- & udtagelseskrav alpint til OL 2026: (https://skiforbund.dk/wp-content/uploads/2024/06/Nationale-kvalifikationskrav-og-udtagelseskriterier-OL-Milano-Cortina-2026_alpin_ver3_16.05.24_underskrift.pdf) De nationale OL udtagelseskriterier, følger ultimo august for disciplinerne: Langrend Freestyle Ski & Snowboard Skiskydning (IBU)

juni 25, 2024
View the Post

Danmarks Skiforbunds formand er blevet valgt ind i FIS Council

Vi er glade for at kunne meddele, at Danmarks Skiforbunds formand, Anna Harboe Falkenberg, er blevet valgt ind i FIS Council med 84,4% af alle stemmer. Dette markerer første gang i FIS’ 100-årige historie, at Danmark er repræsenteret i skisportens vigtigste internationale organisation. Stort tillykke til Anna og det danske ski- og snowboardmiljø!

juni 5, 2024
View the Post

Vestcup er i fuld gang – Q&A med Sune Elmose

Vestcup 2024 er i fuld gang! Sommersæsonen er stadig fyldt med, konkurrencer, fart og fællesskab. Starten til Vestcup 2024 gik den 5. maj og fortsætter helt frem til den 21. september. Vi har i den anledning lavet en Q&A med Sune Elmose, som er medlem af Silkeborg Skiklub. Sune er en dedikere langrends- og rulleskiløber, der konkurrerer…

maj 31, 2024
View the Post

Danmark stiller for første gang i FIS 100 årige historie med en kandidat til FIS Council

Danmarks Skiforbund (og Danmark) har for første gang i FIS’ 100-årige historie en kandidat til FIS Council: forbundets formand, Anna Harboe Falkenberg. Kampagnen for Annas valg til FIS Council har været i gang i næsten fire år, men blev faktisk indledt for over 15 år siden, da Danmarks Skiforbund besluttede at øge sin internationale involvering…

maj 30, 2024
View the Post

MØD ANNA

OM MIG

Goals, Results

Follow us on