Vestcup 6. afdeling, Herning

Date & Time

juni 26, 2019 07:00 PM

6. afdeling af Vestcup afholdes onsdag den 26. juni kl. 19.00 i Herning.

Løbet afvikles på en del-strækning som fører ud Herning Kraftvarmeværk. Mødestedet, Herning Orienteringsklubs klubhus, ligger på Godsbanevej 2 i Herning i Sdr. Anlæg.

Parkering ved klubhuset eller modsat på P-pladsen.

Der er samlet start kl. 19.00.

Del – løbsstrækningen er 4,3 km og ender – som vist på kortet – ved Herning Kraftvarmeværk. Øvede børn løber frem og tilbage, i alt 8,6 km. Begyndere kan vende nedenfor første viadukts nedkørsel, 2 x 1,8 km (se kort). Voksne løber 2 x 8,6 km = 17,2 km eller 3 x 8,6 km = 25,8 km. Antal omgange – afhængig af klasse – aftales inden start.
Der løbes skate og klassisk rulleski. Alle former for rulleski er tilladt, og ønsker du at løbe på rulleskøjter, er du meget velkommen til dette.

Der er omklædning og bad i klubhuset, og efter løbet er der lidt til maven og ganen.

du meget velkommen til dette.
I øvrigt henvises til www.vestcup.dk
Startgebyr for voksne: 25 kr. – børn: gratis.
Tilmeld dig gerne inden løbet på www.vestcup.dk.

Venlig hilsen
Jens Ole Krogh
29292627
HIB Skiklub

Alle kan deltage og er velkomne – uanset om du er nybegynder på rulleski eller har løbet flere år. Alle stævner afvikles i en uformel atmosfære og efter løbet er der som regel en hyggelig samling i de respektive klubhuse.

Cuppen er åben for alle rulleskiløbere i Danmark – også nybegyndere. Reglement forefindes her.

Info følger

6. afdeling af Vestcup afholdes onsdag den 26. juni kl. 19.00 i Herning. Løbet afvikles på en del-strækning som fører ud Herning Kraftvarmeværk. Mødestedet, Herning Orienteringsklubs klubhus, ligger på Godsbanevej 2 i Herning i Sdr. Anlæg. Parkering ved klubhuset eller modsat på P-pladsen. Der er samlet start kl. 19.00. Del – løbsstrækningen er 4,3 km og ender…