Vest Cup 4. afdeling, Odense

Location

Østre Kanalvej 7, 5000 Odense C

Date & Time

maj 29, 2019 07:00 PM

4. afdeling af Vestcup afholdes i Odense onsdag, d. 29. maj med start kl. 19.00

Så er Vestcup invitationen klar i Odense!

Som noget nyt i år er der mulighed for – foruden de traditionelle klasser i skøjt og klassisk – at stille op i mix og mixstafet.

Løbet afvikles på den anlagte rulleskibane på Stige Ø – et naturområde, som ligger lige ud til Odense Kanal. Der er gode P-pladser i området, med kort afstand til rulleski banen.
Her findes også toiletter og en kiosk med is, pølser, vand, m.m.

Der afvikles følgende discipliner:

  •  Klassisk stil (10 omgange),
  •  Fri stil (14 omgange),
  •  Mix (6 omgange klassisk efterfulgt af 6 omgange skøjt. Dette indebærer et skibytte, idet man ikke må skøjte videre på de klassiske ski).
  •  Mix-stafet (2-mands hold, der skiftes til at løbe en omgang. Summen skal blive til 6 omgange klassisk og 6 omgange skøjt). Deltagerne skal være fra samme klub. M/K er underordnet.

NB! Hjelm og øjenbeskyttelse er påbudt! Speedski på den relativt korte bane er ikke tilladt i år af sikkerhedsmæssige grunde, da vi foretrækker et større deltagerfelt. Der skal således køres på
træningshjul/2’er hjul. Det bliver således i højere grad i år den rå dagsform og ikke kuglelejerne, der afgør resultatet. Vi håber I vil tage godt imod det nye koncept.

Banen er ca. 1320 meter lang i et kuperet terræn. Der kan også løbes på skøjter, hvis man ønsker det. Der løbes i ca. 1 time

Startgebyr:
Voksne 25 kr. (Stafet 2 x 25 kr). Børn til og med 16 år er gratis.

HUSK tilmelding til løbet på www.vestcup.dk – der kan dog tilmeldes på dagen.

Omklædning:
Der er ikke omklædningsrum på stedet, men toiletbygningen kan anvendes til omklædning – de fleste klæder dog om ved deres biler.

Mødested:
Søpavillonen på Stige Ø
Østre Kanalvej 7, 5000 Odense C
Følg Havnegade/Østre Kanalvej til Søpavillonen (Se kortet)

Vel mødt – husk det’ mest for sjov!
Odense Skiklub – www.odenseskiklub.dk

Vi håber I vil tage godt imod konceptet og vil møde talstærkt op 😃

Du tilmelder dig her

Download invitationen her: Invitation-Vestcup-Odense-afd 4 2019

4. afdeling af Vestcup afholdes i Odense onsdag, d. 29. maj med start kl. 19.00 Så er Vestcup invitationen klar i Odense! Som noget nyt i år er der mulighed for – foruden de traditionelle klasser i skøjt og klassisk – at stille op i mix og mixstafet. Løbet afvikles på den anlagte rulleskibane på Stige Ø…