Hvalsøløbet – rulleski

Location

Møllebjergvej, Hvalsø

Date & Time

maj 15, 2019 06:30 PM

For tredje gang arrangeres rulleskiløb ved Hvalsø.

Tid: Onsdag d. 15. maj kl. 18.30

Sted: Start og mål er samme som sidst. Møllebjergvej ved idrætsanlægget. Det er 500 m fra Hvalsø station. Kommer du med tog følg da Jernbanevej og du kommer til Møllebjergvej. Kommer du i bil er der P. pladser ved Idrætsanlægget, hvor der sandsynligvis også vil være mulighed for bad.

Rute: Det bliver samme rute som de sidste to år. Det er en rundstrækning på 13,5 km der løbes 2 gange. 27 km i alt. En runde for børn. Ruten er teknisk krævende med hurtige nedkørsler kombineret med skarpe sving.
Ruten er på mindre asfalterede veje, som ikke er afspærret for biltrafik, som der dog ikke er meget af. Der vil være afmærket og der vil være hjælpere fra Hvalsø Løbeklub, som vil forsøge at holde igen på eventuelle biler ved hurtige sving. Der køres på 2’er hjul.

Tidtagning: Der vil blive taget tid for hver omgang. Mellem- og sluttider vil blive opslået på Facebook siden Rulleski Danmark

Forplejning: Lidt som sidst. Kaffe, kage, brød samt vand.

Pris: 25 kr. bedes overført ved tilmelding på 23322416.

Rulleskisport ved Jesper Erlandsen udlåner startnumre og donerer præmier til lodtrækning.

Tilmelding til hedengran@sport.dk eller sms til 23322416.

Information om Vestcup kan findes på www.vestcup.dk.

For tredje gang arrangeres rulleskiløb ved Hvalsø. Tid: Onsdag d. 15. maj kl. 18.30 Sted: Start og mål er samme som sidst. Møllebjergvej ved idrætsanlægget. Det er 500 m fra Hvalsø station. Kommer du med tog følg da Jernbanevej og du kommer til Møllebjergvej. Kommer du i bil er der P. pladser ved Idrætsanlægget, hvor…