2. afdeling Vest Cup 2022, rulleski, Holstebro

Date & Time

maj 14, 2022 - maj 14, 2022

2. afdeling af Vest Cup 2022 afholdes i Holstebro, lørdag den 14. maj, forventet start kl. 12.00

Tilmelding til det enkelte stævne skal foretages. Det er eneste mulighed for at vide antallet af deltagere – så det er en hjælp til den arrangerende klub. Tilmelding skal gennemføres seneste 12 timer før stævnestart. Tilmelding sker i RaceResult – tryk her. Find stævnet på listen og tilmeld dig. Er stævnet ikke på listen skyldes det at den arrangerende klub ikke har udsendt invitation endnu.

Information om det enkelte stævne – mødested, mødetid, rute osv. fremgår også af RaceResult – tryk her – find stævnet og vælg Informations fanen.

Resultatlisten – både til det enkelte stævne og den samlede cup – vil tage udgangspunkt i den tilmelding der er foretaget. Det vil sige du selv er ansvarlig for at din tilmelding er korrekt med hensyn til alder og stilart til stævnet. Er du ikke korrekt tilmeldt stævnet kan du ikke forvente at dit resultat fremgår af den samlede resultatliste.

Bemærk at tidspunkter for start, ændringer eller aflysninger kan ske op til 3 dage før stævnestart. Derfor anbefales at du orienterer dig på denne side dagen før start for det enkelte stævne. Vi vil søge at orientere tilmeldte løbere om ændringer pr. mail samt på facebook gruppen Rulleskicuppen Vestcup. Se under Cup reglement for information om selve

2. afdeling af Vest Cup 2022 afholdes i Holstebro, lørdag den 14. maj, forventet start kl. 12.00 Tilmelding til det enkelte stævne skal foretages. Det er eneste mulighed for at vide antallet af deltagere – så det er en hjælp til den arrangerende klub. Tilmelding skal gennemføres seneste 12 timer før stævnestart. Tilmelding sker i RaceResult – tryk…