Vind en all inclusive skiferie i Østrig

Hvis du er den heldige vinder, går turen til Kals, som er en lille, højtbeliggende, charmerende og snesikker perle i skiområdet Grossglockner Resort Kals-Matrei med 44 km. pister.

Vinderne af skiferierne bor på All Inclusive hotel med fuld forplejning og drikkevarer inkluderet, swimmingpool, sauna, legeområder og hyggelig afterskibar m.m. Og som om alt dette ikke var tilstrækkeligt, inkluderer præmien skiinstruktion med danske skiinstruktører fra Skiklubben Hareskov.

I Toms julekalender 2023 udloddes to skiferier i uge 7 for 4 personer (2 voksne & 2 børn) til Kals-Matrei i Østrig med Skiklubben Hareskov. Samlet værdi: DKK 90.400,-

Skiferierne inkluderer: Ophold på hotel med All Inclusive / Liftkort i 7 dage / Skiinstruktion i 4 dage / Swimmingpool & sauna ad libitum / Transport med bus.

Arrangøren

Arrangøren af turene til Kals er Skiklubben Hareskov, som er Danmarks største skiklub med en imponerende kalender fyldt med vedvarende skirelaterede aktiviteter. Hvert år sender klubben over 2.500 skiløbere og snowboardere afsted til sneen gennem deres mere end 50 skiture, sammensat af et dygtigt, erfarent og passioneret team af turarrangører.

Med en styrke på 400 danske skiinstruktører tilbyder Skiklubben Hareskov gratis undervisning til alle medlemmer. Uanset om du er erfaren skiløber eller nybegynder, ung eller ældre, alene eller en del af en familie, er Skiklubben Hareskov det rette sted for enhver med interesse for ski eller snowboard.

Gratis prøveperiode

Prøv skiklubben Hareskov og spar op til 945 kr. Du og din familie har mulighed for gratis at melde jer ind i Skiklubben Hareskov og få adgang til skiklubbens attraktive skiture og nyde godt af de mange øvrige medlemsfordele - helt uden omkostninger i prøveperioden der går frem den 1. juli 2024.

Forsikring & Rejsegaranti

Vinderne af skifturen til Kals indmeldes i Skiklubben Hareskov og er dermed omfattet af Idrættens rejseforsikring, tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Skiklubben Hareskovs rejsebureau Snowtravel ApS der har reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.