Nyt fra Rold Skov Skilaug

Posted by: Lene Svanebjerg
Category: Langrend, Nyheder

SKIRUTESTATUS tirs d. 6/3 kl. 1400: 

Så kom der sne ca. 20 cm. Selv om der er lidt plusgrader så er det lykkedes at tromle hele rutenettet samt ved Skørping hallen. Der er for lidt sne til at optrække egentlige parallelle skispor, men der kommer hurtigt spor at løbe i. Der er enkelte delstrækninger under grantræerne hvor snelaget er tyndt på grusvejen. Men specielt ”Vedstedrute” og ved hallen er der rigtig gode forhold p.t.

Rold Skov Skilaug kan tilbyde 16 km langrendsløjper i eget trache gennem et enestående landskab.

Præparering af langrendsløjpen - foto Kjeld Thomsen

Rold Skov Skilaug er en interessegruppe, der arbejder med skiløbsaktiviteter i Rold Skov. Lauget består af Naturstyrelsen Himmerland, Rold Skov Natur- og Kulturcenter, Hobro Skiklub, Aalborg Skiklub og Rold Skov Skiklub.

Rold Skov Skiklub indbyder til disse arr. Evt. ændringer annonceres på hjemmesiderne:

  • Onsdag d. 7. marts kl. 19.30: Pandelampetur for alle. Vi mødes på parkeringspladsen foran Skørping Skole. Fælles skitur på Vedstedrunden og måske mere. Vi slutter ca. kl. 21. Alle er velkomne. Arrangementet er gratis.
  • Fredag d. 9. marts kl. 16-18: Skileg for børn. Alle er velkomne. Kom når I kan, men vi slutter kl. 18. Vi laver skilege og små konkurrencer. Klubben har udstyr, der kan lejes for 30 kr., for reservation SMS/mobil 24489060. Arrangementet er gratis.
  • Lørdag d. 10. marts kl. 10: Åbne Rold Skov Skimesterskaber 2018. Skiløb, klassisk stil. 100 min. på Vedstedrunden. Alle kan deltage. Deltagelse koster 50 kr. ved forhåndstilmelding, eftertilmelding på dagen kr. 100. Gratis for medlemmer af Rold Skov Skiklub. Se mere på roldskovskiklub.dk

Læs mere her…