Vind en ski in / ski out skiferie til Norge i uge 7

Hvis du er en af de heldige vindere, går turen til Hafjell, der tilbyder mangfoldigt skiløb, der passer til alle niveauer. Området er præget af lange pister, fremragende sneforhold og rigtig mange solskinsrige dage. Det er Norges tredjestørste alpine skiområde og har den ekstra fordel at ligge blot cirka 15 kilometer fra Lillehammer, værtsbyen for Vinter-OL i 1994.

Vinderne af skiferierne bliver forkælet med ski in / ski out indkvartering i de nye, flotte Favn-lejligheder, der ligger ved foden af Gondolliften på "Mosetertoppen". Og som om det ikke var nok, inkluderer præmien også kompetent skiinstruktion med danske skiinstruktører fra Skiklubben Hareskov.

I Toms julekalender 2023 udloddes to skiferier i uge 7 for 4 personer (2 voksne & 2 børn) til Hafjell i Norge med Skiklubben Hareskov. Samlet værdi: DKK 70.000,-

Skiferierne inkluderer: Ophold i lejlighed med ski in & out  / Liftkort i 6 dage / Skiinstruktion i 5 dage / Transport med bus.

Arrangøren

Arrangøren af turene til Hafjell er Skiklubben Hareskov, som er Danmarks største skiklub med en imponerende kalender fyldt med vedvarende skirelaterede aktiviteter. Hvert år sender klubben over 2.500 skiløbere og snowboardere afsted til sneen gennem deres mere end 50 skiture, sammensat af et dygtigt, erfarent og passioneret team af turarrangører.

Med en styrke på 400 danske skiinstruktører tilbyder Skiklubben Hareskov gratis undervisning til alle medlemmer. Uanset om du er erfaren skiløber eller nybegynder, ung eller ældre, alene eller en del af en familie, er Skiklubben Hareskov det rette sted for enhver med interesse for ski eller snowboard.

Gratis prøveperiode

Prøv skiklubben Hareskov og spar op til 945 kr. Du og din familie har mulighed for gratis at melde jer ind i Skiklubben Hareskov og få adgang til skiklubbens attraktive skiture og nyde godt af de mange øvrige medlemsfordele - helt uden omkostninger i prøveperioden der går frem den 1. juli 2024.

Forsikring & rejsegaranti

Vinderne af skifturene til Hafjell indmeldes i Skiklubben Hareskov og er dermed omfattet af Idrættens rejseforsikring, tegnet hos TRYG af DIF og DGI. Forsikringen dækker rejser overalt i verden, udenfor Danmark.

Rejsen er arrangeret i samarbejde med Skiklubben Hareskovs rejsebureau Snowtravel ApS der har reg. nr. 3292 i Rejsegarantifonden.