AFLYST DM i Freestyleski og Snowboard 2020

Location

44 Promenade du Festival, 74110 Avoriaz, Rhone-Alpes, France

Date & Time

april 3, 2020 - april 12, 2020

 

 

 

 

 

 

 

 

 

AFLYST

Danmarksmesterskabet i Freestyleski og Snowboard bliver igen afholdt i Avoriaz, påsken 2020. Vi har lært utrolig meget af 2019 eventen, og er klar med nogle fede forbedringer. Både riders og tilskuere, vil blive tilgodeset. Konkurrencedelen bliver varetaget af kendte navne i miljøet for at sikre det bedst mulige setup for deltagerne, unge som gamle, piger som drenge. Rejsedelen bliver varetaget af Sunweb, som er Europas største skirejseselskab og kåret til verdens bedste skirejsebureau 4 år i træk, og vil sikre at alt spiller lige fra bookingprocessen til opholdet på destinationen.

KONKURRENCEN
Der afholdes konkurrence i disciplinerne Slopestyle og Big Air indenfor kategorierne Senior, Junior og Kids. Der vil være træningssessions, kvalifikationsrunder og finalerunder. Der vil ydermere være varieret sværhedsgrad for at tilgodese alle niveauer. Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er medlem af en skiklub under Danmarks Skiforbund.
Der vil blive kåret vindere i alle kategorier og afholdt efterfølgende præmieoverrækkelser. Parkerne er placeret tæt på byen, så man har mulighed for at stå på ski i løbet af dagen, og nemt komme hen og se træningen og konkurrencen som tilskuer.

Konkurrencerne
Freestyle DM for alle niveauer!
Der afholdes konkurrence i disciplinerne Slopestyle og Big Air Ski indenfor kategorierne Dame/Herre: Senior, Junior og Kids.

Aldersgrupper (fødselsår):
Kids: 2007-
Junior 2002-2006
Voksen: -2001
Det eneste krav for at kunne stille op er, at du er tilmeldt en skiklub. Derudover skal du selvfølgelig bære rygskjold og skihjelm under konkurrencen. Der vil blive kåret vindere i alle kategorier og afholdt efterfølgende præmieoverrækkelse.

AVORIAZ
Avoriaz er kendt blandt mange danskere som et af de bedste skisportsdestinationer i verden. Byen er bilfri og oser af charme. Ski in & out gør det også til en destination, der er meget let at begå sig på, og hvor du ikke er afhængig af shuttletransport, før du kan komme på ski. Der er en masse gode restauranter, et spritnyt badeland og super hyggeligt byliv, som kan nydes, når man ikke er på ski. I byen findes der også den danskejet bar, The Place, som altid inviterer på hyggelig afterski, livemusik og fest, senere på aften.

PERFEKT FOR FAMILIER
DM er med fuldt overlæg lagt i Påsken, så der er mulighed for at familier kan deltage. Det er vigtigt for arrangørerne, at dette event henvender sig til folk udover kernen af Freestylemiljøet. Vi anser Freestyle som en breddesport, og man skal kunne deltage, hvad end man er 10 eller 60 år gammel. Derudover håber vi på mange tilskuer, så dette henvender sig bestemt også til dig, der ikke vil stille op i konkurrencerne. Det er en sjov uge, hvor en masse danskere befinder sig i samme alpe-by, og slutter sæsonen af med manér.

TRANSPORT OG PRIS
Standardpakken inkluderer bustransport t/r, 7 dages liftkort til Avoriaz, ophold i 3-stjernede eller 4-stjernede lejligheder og koster fra 4.095,- pr. person.
Ønsker du ikke bustransport kan du fratrække -700 kr.

Bemærk at der indregnet en earlybird rabat på -400 kr. i ovenstående priser. Den udløber 1. januar, hvorefter priserne stiger 400 kr. Ønsker du at flyve, så arrangerer du dette selv, men skriv eller ring ind til os, så kommer vi med gode råd.

KONTAKT
REJSEDELEN:
Se tilmeldingslink og læs meget mere her: https://www.sunweb.dk/skiferie/freestyledm
Mail: DM.freestyle@sunweb.dk
Tlf: + 45 89 87 26 39 (10-15.00)

ØVRIGE HENVENDELSER:
Kontakt DFC’s projektkoordinator
Laura Kornerup Jensen
Mail: lkornerupj@gmail.com
Tlf: +45 60 70 58 84

Vi glæder os til at se dig i Avoriaz!

                  AFLYST Danmarksmesterskabet i Freestyleski og Snowboard bliver igen afholdt i Avoriaz, påsken 2020. Vi har lært utrolig meget af 2019 eventen, og er klar med nogle fede forbedringer. Både riders og tilskuere, vil blive tilgodeset. Konkurrencedelen bliver varetaget af kendte navne i miljøet for at sikre…